Здравейте колеги!Някой може ли да ме насочи къде в Пловдив мога да намеря такова чудо за 145-цата.На хиляди места питах, никъде нямат.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пробка на картер
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bis145 Покажи съобщениеЗдравейте колеги!Някой може ли да ме насочи къде в Пловдив мога да намеря такова чудо за 145-цата.На хиляди места питах, никъде нямат.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Ми време е да сменям маслото, а старата пробка няма сваляне.И ми казаха да търся направо нова да се слага.Колега ще съм ти много благодарна ако изровиш нещо от резервите.sigpicЖена зад волана на Alfa Romeo 145 1.4 T.S 16V 103HP. 98г.
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеами сигурно дупката за шестограма се е размазала.Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
филм
Първоначално публикувано от ivan82 Покажи съобщениеКолеги,пробката беше с ключ 17(не е оригиналната),нямаше развиване поради това,че беше заоблена много главата на болта.Сега всичко е ОК. с нова пробка.Какво се оказа! Тази пробка не е за този картер.!
Още при стария собственик в някакъв сервиз по В.Търново са му подменили старата оригиналната с някаква по голяма като не са и направили резба - още първия път, когато сменях маслото ми направи впечатление че пробката е с глава като на болт за ключ "17", но си казах може би този модел са така, много трудно се развиваше и се завиваше, но внимателно съм манипулирал то този момент. Последния път се оказа фатален.
Наложи се смъкване на картера, раз-пробиха отвора на пробката допълнително за да може да му се завари подходяща втулка, при стругар ми изработиха една втулка с чело с вътрешна резба подходяща за оригиналната пробка - от "дурал"- и заварка на втулката към картера с Аргон. Сега всичко е ток и жица. Пробката се затяга на ръка и държи! Грам масло не тече
.
sigpic
Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
FIAT TIPO 1.6 DOHC
Comment
Comment